Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV DINAMA

Novac izbjeglicama: Hrvatski klub će igrati u dresovima istim kao Ukrajina!

Hrvatski dragovoljac
27.03.2022.
u 17:02

Riječ je o Macron dresovima koje je dizajnirao Robert Puntar, a na kraju sezone će se svi prihodi od kupnje dresova donirati za ukrajinsku djecu koja su u izbjeglištvu

Hrvatski dragovoljac je gotovo sigurno na izlaznim vratima Prve HNL na kraju sezone, već su se s tim pomirili i ljudi iz uprave koji su nogometnom klubu iz zagrebačkog Sigeta pridružili juniore Rijeke davši im tako važne prvoligaške minute.

Međutim, unatoč poprilično izglednom ispadanju, nogometaši Hrvatskog dragovoljca žele časno završiti svoj put u prvoligaškom nogometu.

A veliku gestu napravit će u idućem kolu protiv Dinama, ali i u predstojeće tri domaće utakmice nakon toga. Naime, igrat će u dresovima koji su gotovo pa identični dresovima ukrajinske nogometne reprezentacije za podršku zemlji koja posljednjih mjesec dana prolazi patnju zbog ruske ratne agresije. S Hrvatskim dragovoljcem će u ovoj akciji sudjelovati Crveni križ.

Riječ je o Macron dresovima koje je dizajnirao Robert Puntar, a na kraju sezone će se svi prihodi od kupnje dresova donirati za ukrajinsku djecu koja su u izbjeglištvu. Hrvatski dragovoljac - drage i dobre volje. Svaka čast i pohvala svima na ovom potezu!

 

Komentara 2

RE
RedTree
20:35 27.03.2022.

Bravo Dragovoljac i podrška Ukrajini! 🇺🇦

RA
radekbrod
18:18 27.03.2022.

svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije