Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLI SE NA AUTOCESTI

Nova tučnjava navijača: BBB-i palicama na Torcidu, razbili aute i kafić

BBB šetnja
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/2
26.09.2018.
u 12:21

– Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi palicama su nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu – rekla je žena čiji je automobil oštećen

Bad Blue Boysi i Torcida potukli su se danas oko 11.20 na odmorištu Zir na autocesti A1. Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo u Kupu igra sa Slogom iz Mravinaca, dok Hajduk gostuje u Vrapču. Navijači su se našli na autocesti i potukli.

– Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi palicama su nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu – rekla je očevitkinja za 24sata. Automobil te žene oštećen je u tučnjavi.

Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu. 

>> Pogledajte i dojmove novinara VL-a koji je bio na dodjeli nagrade Luki Modriću

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:33 26.09.2018.

Svima koji su sudjelovali 6 godina zatvora! Ovakvima nije mjesto među nama!

ST
stefj
12:37 26.09.2018.

Dogovorili se da se nađu na pola puta i potuku, onda BBB napao jadnu Torcidu, a oni, anđeli, ništa nisu slutili niti znali. Baš...

DU
Deleted user
12:33 26.09.2018.

Navijacke skupine su leglo kriminala.Treba ih zabraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije