Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN GRDOVIĆ

'Pokvarenjaci i Jugoslaveni žele me posvađati s Hajdukom'

Mladen Grdović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
16.09.2018.
u 17:47

-  To nisu ni Hajduk ni Torcida. To su dvojica-trojica Jugoslavena u Kölnu koji me žele posvađati s Hajdukom. Koji mene žele ocrniti i odvojiti od mog srca, jer meni je Hajduk u srcu, meni je Hajduk u krvi. Gdje su oni bili kad sam ja odlazio na Stari plac, nisu se ni rodili - kazao je Grdović

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović oglasio se nakon što mu je Društvo prijatelja Hajduka u Kölnu odlučilo otkazati nastup na Biloj noći 13. listopada. Kako su naveli u priopćenju razlog je nezadovoljstvo između članova i članova Upravnog odbora udruge javnim nastupima Grdovića, kako iskazivanjem podrške Zdravku Mamiću, pjevanjem i grljenjem s Vrbanovićem i Šukerom tijekom Svjetskog prvenstva u Moskvi. 

- Ova udruga se bori za čisti i pravedni hrvatski nogomet, a u njemu nema mjesta za gore navedena imena i ljude koji s njima piju, pjevaju i vesele se - pisalo je u priopćenju.

Grdović tvrdi kako su za sve krivi "pokvarenjaci i Jugoslaveni".

-  To nisu ni Hajduk ni Torcida. To su dvojica-trojica Jugoslavena u Kölnu koji me žele posvađati s Hajdukom. Koji mene žele ocrniti i odvojiti od mog srca, jer meni je Hajduk u srcu, meni je Hajduk u krvi. Gdje su oni bili kad sam ja odlazio na Stari plac, nisu se ni rodili - kazao je Grdović za Jutarnji list. 

Kada je čuo da su mu otkazali nastup Grdović cijelu noć nije mogao spavati. Dodao je kako ga nitko ne može odvojiti od Hajduka. 

-  Ne znam zašto me uporno žele povezati sa Zdravkom Mamićem. Ja s tim čovjekom nemam ništa. Davora Šukera znam 35 godina, družili smo se dok je još igrao u Španjolskoj, prije Svjetskog prvenstva u Francuskoj. I što sad, da mu okrenem leđa zato što je s reprezentacijom uspio doći do drugog mjesta na svijetu?! Meni su Hajduk i Hrvatska svetinje i uvijek ću za njih navijati - kazao je Mladen koji je ponosan na to što je pjevao u Rusiji. A koliko voli Hajduk pjevač je pokazao i kad je na desnoj ruci tetovirao grb splitskog kluba. 

Pogledajte video: Izabrali smo 10 najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar Burviles
Burviles
19:18 16.09.2018.

Grdovića za predsjednikaaaaaaa Ajduka !!

BA
barbika1
18:06 16.09.2018.

Nedaj se legendo, to im je u krvi

ME
Metuzalem
19:09 16.09.2018.

Tim u kölnu pjevaju srpsei cajke pa se oglasili da i oni nesto kazu kapa do poda Grdovicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije