Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Nova smrt zavila u crno svijet sporta

Colby Cave
Foto: Screenshot/YouTube
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.04.2020.
u 21:00

Cave je ove sezone postigao jedan pogodak u 11 nastupa u dresu Oilersa, a u četiri sezone provedene u NHL-u ukupno je postigao četiri pogotka uz pet asistencija u 67 utakmica

Napadač kanadske profesionalne hokejaške NHL momčadi Edmonton Oilersa Colby Cave preminuo je u subotu od posljedica izljeva krvi u mozak u dobi od 25 godina.

Cave je u utorak pretrpio izljev krvi u mozak te je hitno prevezen na odjel intenzivne njege u bolnici u Torontu gdje je i operiran, ali nije se uspio oporaviti.

"S velikom žalošću obavještavamo vas kako je Colby Cave umro u subotu ujutro", objavili su Oilersi.

Cave je ove sezone postigao jedan pogodak u 11 nastupa u dresu Oilersa, a u četiri sezone provedene u NHL-u ukupno je postigao četiri pogotka uz pet asistencija u 67 utakmica.

Nova smrt potresla je još jednom svijet sporta. Podsjetimo, u ožujku je motociklistica Indiana Munoz (29) poginula u nesreći za vrijeme Goias SuperBike utrke na stazi Ayrton Senna u brazilskom gradu Goiâniji.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:53 11.04.2020.

A ko je ovaj, nikad cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije