Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide se u promjene

Nova skupina počinje raditi na Dinamovu novom statutu, očekuje se da će biti demokratičniji

Zagreb: Izjave  skupštinara nakon završene skupštine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
21.03.2023.
u 08:00

Vjerujemo da će novi statut biti znatno bolji od dosadašnjeg, da će Dinamo biti otvoreniji i demokratičniji nego što je bio dosad, ali kad će novi statut stupiti na snagu teško je predvidjeti s obzirom na saziv Skupštine.

Nakon neuspješne i prekinute sjednice Skupštine Dinama, u Maksimiru su se primili posla, Vlatka Peras i Dario Šimić dobili su još dva člana uprave, složeno je savjetodavno tijelo koje će se baviti i novim statutom kluba.

No, sad se krenulo i konkretnije, Dinamo je na svojim stranicama izvijestio da je klub osnovao radnu grupu za izradu novoga klupskog statuta. Više o održanoj skupštini i reakcijama možete pročitati OVDJE

Skupinu čini osam članova čiji će rad koordinirati dr. Vladimir Gašparović.

 

U sastavu te radne grupe, uz dr. Gašparovića, još su: Ognjen Naglić, Zdravko Kačić, Saša Pavličić-Bekić, Goran Đulić, Zrinko Čustonja, Dragutin Nemec i Ivan Nauković. Radna grupa počet će raditi odmah kako bi izradila što bolji klupski statut.

Vjerujemo da će novi statut biti znatno bolji od dosadašnjeg, da će Dinamo biti otvoreniji i demokratičniji nego što je bio dosad, ali kad će novi statut stupiti na snagu teško je predvidjeti s obzirom na saziv Skupštine. 

Ključne riječi

Komentara 5

ST
StariSokol
08:35 21.03.2023.

Sa novim vodstvom Dinama ništa više od europskih osvajanja.Moči će samo u balkan ligu.

MA
MaxBunker
09:08 21.03.2023.

Nadam se da će angažirati i bivšeg ministra Jovanovića!

DU
Deleted user
08:32 21.03.2023.

Ispada da je statut problem, jer on je omogućio ove u stvari jako velike uspjehe Dinama zadnjih godina. Znači statut je kriv . treba ga mijenjati i prepisati Hajdukov recimo. To bi bio način da Dinamo najbrže stigne Hajduk poduk po rezultatima, a to je očito cilj nove ekipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije