Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Nova pobjeda: Tudor s Laziom razbio putnika u drugu ligu, nastupio i bivši igrač Hajduka

ITA, Serie A, SS Lazio Roma vs US Salernitana 1919
EXPA/ laPresse/ Alfredo Falcone
12.04.2024.
u 23:00

Otkako je došao za kormilo rimskog kluba, Tudoru je ovo druga pobjeda

Lazio je pred svojim navijačima svladao Salernitanu s uvjerljivih 4-1 (3-1) u prvoj utakmici 32. kola talijanske Serie A, što je druga pobjeda za hrvatskog stručnjaka Igora Tudora otkako je sjeo na klupu rimske momčadi.

Felipe Anderson je postigao pogotke u 7. i 35. minuti, Matias Vecino je pogodio u 14. minuti, a četvrti gol za Lazio postigao je Gustav Isaksen u 87. minuti. Jedini strijelac za Salernitanu bio je Loum Tchaouna u 16. minuti.

Domagoj Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Salernitanu i bio jedan od ponajboljih igrača koja će se u sljedećoj sezoni natjecati u Serie B, jer je uvjerljivo zadnja sa 15 bodova.

Lazio je sa 49 bodova privremeno zasjeo na sedmo mjesto, s bodom više i utakmicom više od osmoplasiranog Napolija. Bod više, ali dvije utakmice manje ima šestoplasirana Atalanta. Vodeći Inter ima 82 boda, 14 više od drugoplasiranog Milana.

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije