Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZLOČESTI DEČKO'

Slavni Englez mora na sud zbog premlaćivanja žene, zadobila ozljede glave

Foto: Instagram
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.07.2021.
u 22:36

Karijeru su mu obilježili brojni incidenti, a dva puta je bio osuđen zbog nasilja. Proveo je i 77 dana u zatvoru zbog incidenta u centru Liverpoola.

"Zločesti dečko" engleskog nogometa, kako su zvali Joeyja Bartona (38) za vrijeme igračke karijere, ponovo se našao u problemu sa zakonom.

Burton, koji je trenutačno menadžer engleskog četvrtoligaša Bristol Roversa, u ponedjeljak bi se trebao pojaviti na sudu nakon što je optužen za premlaćivanje svoje žene Georgie.

Policija je priopćila da je optužba povezana s incidentom koji se prošlog mjeseca dogodio na stambenom imanju u Kewu na jugozapadu Londona u kojem je žena zadobila ozljedu glave. Barton je uhićen istog dana, a kasnije je pušten uz jamčevinu do početka suđenja.

Zanimljivo, baš je za nju na društvenim mrežama pisao da je najposebnija majka na svijetu. 

Barton je tijekom karijere igrao za Manchester City, Newcastle United, QPR, Olympique Marseille, Rangers i Burnley. Međutim, karijeru su mu obilježili brojni incidenti, a dva puta je bio osuđen zbog nasilja. Proveo je i 77 dana u zatvoru zbog incidenta u centru Liverpoola.

Dok je bio član Rangersa potukao se na treningu sa suigračem Andyjem Hallidayjem zbog čega je suspendiran na šest tjedana, dok je u Burnleyju suspendiran na 18 mjeseci zbog ilegalnog klađenja. Kazna mu je kasnije smanjena za pet mjeseci.

Trenersku karijeru je započeo na klupi Fleetwood Towna, a od veljače ove godine vodi Bristol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije