Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD SPORT KLUBA

Nakon 12 godina: Evo gdje ćemo od iduće sezone gledati Premiership

Premier League - Manchester City v Everton
Foto: Peter Powell/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
20.07.2021.
u 17:15

Počevši od sezone 2022/23, Premier liga imat će neviđenu prisutnost u regiji s prijenosima uživo svih 380 utakmica, napisali su na svojim stranicama

Najgledanija nogometna liga od sljedeće sezone seli na drugi program, no ne mislimo na 2. program HRT-a. Naime, prava na prijenos Premiershipa je otkupio Arena Sport i to na šest godina počevši sa idućom sezonom, 2022./2023. 

Do sada ste engleski nogomet mogli pratiti na Sportklubu, a to ćete moći činiti još ovu sezonu, a za iduću su se novi vlasnici već pohvalili:

"Telekom Srbije, lider na polju telekomunikacija i multimedije u ovom dijelu Europe, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Vjerujemo da je ovo velika pobjeda za sve nas. Premier liga je vrh svjetskog klupskog nogometa i velika je privilegija imati ga u našoj ponudi. Jako smo zadovoljni što napokon možemo dodati Premier ligu na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja ", rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Paul Molnar, voditelj medijskog sektora Premier lige, rekao je:

"Premier liga sa zadovoljstvom najavljuje novo partnerstvo s Telekomom Srbija. Kanali Arena Sport pružaju vrhunski sportski sadržaj i bit će izvrsno mjesto za Premier ligu. Zahvaljujući ovom sporazumu, navijači na Balkanu mogu očekivati ​​više prijenosa utakmica uživo nego ikad prije."

Počevši od sezone 2022/23, Premier liga imat će neviđenu prisutnost u regiji s prijenosima uživo svih 380 utakmica, napisali su na svojim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Škoro dao ostavku na svim dužnostima u DP-u

Komentara 1

HW
hwy2hell
17:29 20.07.2021.

Hvala Telekom Srbija !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije