Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U Sydneyju

Nositeljice sigurne, nositelji teško

Serena Wiliams
AFP
13.01.2010.
u 12:45

Na WTA turniru koji se u Sydneyju uz nagradni fond od 600.000 tisuća američkih dolara igra na tvrdoj podlozi, polufinale je bez većih problema izborila prva nositeljica Serena Williams.

Amerikanka je sa 6:2, 6:2 bila bolja od Vjere Duševine te će za proboj u finale igrati protiv Francuskinje Arevane Rezai koja je polufinale izborila pobjedom 6:3, 6:0 protiv talijanske igračice Flavije Pennette.

U polufinalu je i Viktorija Azarenka, a ime svoje polufinalne protivnice doznat će nakon meča Dinare Safine i Jelene Dementijeve.

Što se muškog dijela ždrijeba tiče, od turnira su se u drugome kolu oprostila tri nositelja: Berdych (2.), Troicki (6.) i Becker (8.). Siguran je zato bio Lleyton Hewitt koji je sa 6:0, 6:2 nadigrao Seppija te ga sada očekuje ogled s Marcosom Baghdatisom, slavljenikom meča protiv Viktora Troickog.

WTA Sydney, četvrtfinale:

S. Williams (1) – Duševina 6:2, 6:2

Rezai - Pennetta 6:3, 6:0

Azarenka (6) - Cibulkova 2:6, 6:2, 7:5

 

ATP Sydney, 2. kolo, važniji rezultati:

Gasquet - Becker (8) 6:2, 7:6(4)

Baghdatis - Troicki (6) 7:5, 6:3

Hewitt (4) – Seppi 6:0, 6:2

Luczak - Berdych (2) 1:6, 6:4, 6:2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije