Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj suradnje

Nogometni velikan neće produljiti ugovor s bivšim Dinamovcem

Filip Benković i Jozo Šimunović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.05.2020.
u 23:38

Šimunović je u Celtic stigao nakon što je za Dinamo odigrao 52 utakmice, a onda ga je Zdravko Mamić uspio prodati Škotima za sedam milijuna eura

Nekadašnji Dinamov stoper Jozo Šimunović (25) nakon pet godina napušta Celtic. Naime, škotski prvak je na službenim stranicama objavio kako neće produljiti ugovor s Hrvatom.

Šimunović je u Celtic stigao nakon što je za Dinamo odigrao 52 utakmice, a onda ga je Zdravko Mamić uspio prodati Škotima za sedam milijuna eura.

Jozo je za momčad iz Glasgowa u 125 utakmica zabio pet golova, a sada će postati slobodan igrač.

- Hvala Šimunoviću što je bio s nama. Sjajan je momak, s njim smo proživjeli neke uistinu sretne trenutke. U našem je kolektivu igrao važnu ulogu, ne sumnjam da će nastaviti uspješnu karijeru u kojem god klubu igrao”, kazao je trener Neil Lennon.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar DonnaZF97
DonnaZF97
19:58 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

SS
sokac sa drave
15:33 31.05.2020.

To je glavna uloga manedjera ,on proda poluproizvod za velike novce,boze dragi da je barem nama u hajduku takav sposoban.Nazalost nasi neznaju dalje od nosa.Dapace znaju sve o makiji,suhozidu i poskocima.A nu.

CO
coky
07:19 31.05.2020.

To je bio posao. Ovi zagrizli na Jozu, a mamić ga kao neda...pa izvuče 7 milja za prosječnog igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije