Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće mu produžiti ugovor

Nogometna legenda na izlaznim vratima pariškog velikana

Gianluigi Buffon
Foto: Reuters/Pixsell
17.03.2019.
u 14:11

Buffon nije bio baš pravi u uzvratnom dvoboju, a njegove su pogreške bile pod povećalom. Mnogi smatraju kako priliku mora dobiti Alphonse Aréola

Gianluigi Buffon (41) mogao bi krajem sezone napustiti Pariz, piše L'Equipe. Naime, PSG nema namjeru produžiti ugovor legendarnom talijanskom vrataru nakon što je istaknut za jednog od krivaca u porazu protiv Manchester Uniteda i ispadanje u osmini finala Lige prvaka.

Parižani su u prvoj utakmici na Old Traffordu pobijedili United s 2:0, pa je uzvrat za mnoge bio samo formalnost. No utakmica na Parku prinčeva ponudila je pravu dramu u kojoj su crveni vragovi bili bolji i s 3:1 prošli u sljedeću rundu natjecanja.

Gianluigi Buffon
1/5

Buffon nije bio baš pravi u uzvratnom dvoboju, a njegove su pogreške bile pod povećalom. Mnogi smatraju kako priliku mora dobiti Alphonse Aréola.

Gazda kluba je uoči dvoboja s Manchester Unitedom želio Buffonu produžiti ugovor, ali od toga vjerojatno neće biti ništa.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši na svijetu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:13 17.03.2019.

E moj Gigi, nije ti trebalo u životu da ti ovi naftaši tako pljunu u lice

VK
vječni krojf
17:10 17.03.2019.

Paris je gadno pogriješio što je doveo Buffona,a otpustio je mladog vratara Trappa.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:43 17.03.2019.

Upraf zato kaj su uzvrat smatrali formalnošću je ManU prošel. Za to je prije svih kriv trener koji ni pripremil momčad, a pitanje je i kaj su predsjednik i uprava delali i kakšne izjave davali.....Gigi je tu najmanj kriv !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije