Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI U ENGLESKOJ

Nogometaši West Hama pristali na sniženje plaća

West Ham - Manchester United
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
1/3
11.04.2020.
u 17:53

Nogometna natjecanja u Engleskoj su trenutno suspendirana i pitanje je kad će se nastaviti sezona. Pandemija koronavirusa mogla bi koštati Premier ligu milijardu i 130 milijuna eura i nogometaši su pod pritiskom da pristanu na rezanje plaća

Nogometaši West Hama nakon dogovora s vlasnicima kluba pristali su na sniženje plaća dok traje kriza izazvana pandemijom koronavirusa.

I dok za igrače nije navedeno za koliko će im biti umanjen iznos plaća, treneru londonskog kluba Davidu Moyesu plaća će biti smanjena za 30 posto

West Ham je drugi klub u Premier ligi koji je smanjio plaće igračima, prije njega je to učinio Southampton.

Nogometna natjecanja u Engleskoj su trenutno suspendirana i pitanje je kad će se nastaviti sezona. Pandemija koronavirusa mogla bi koštati Premier ligu milijardu i 130 milijuna eura i nogometaši su pod pritiskom da pristanu na rezanje plaća.

Vodstvo Premier lige predložilo je smanjenje plaća za 30 posto, čemu se protivi sindikat profesionalnih nogometaša, koji ističe da bi to smanjilo porezne prihode čime bi se posredno naštetilo britanskom zdravstvenom sustavu. Liječnici i medicinske sestre su pod velikim opterećenjem, budući da u Velikoj Britaniji ima više od 73.000 zaraženih koronavirusom i 8.958 umrlih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije