Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DFB KUP

Nogometaši Leipziga obranili su naslov pobjednika u njemačkom kupu

RB Leipzig - Eintracht Frankfurt
Jan Woitas/DPA
03.06.2023.
u 22:12

Joško Gvardiol nije sudjelovao u osvajanju trofeja zbog crvenog kartona

Nogometaši RB Leipziga obranili su naslov pobjednika Njemačkog kupa, oni su u finalu igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu svladali Eintracht iz Frankfurta sa 2-0 (0-0).

Strijelac prvog gola bio je Christopher Nkunku u 71. minuti, njegov je udarac s vrha kaznenog prostora na putu prema mreži pogodio dvojicu obrambenih igrača Eintrachta i prevario vratara Trappa, da bi na 2-0 povisio Dominik Szoboszlai u 85. minuti nakon proigravanja Nkunkua.

Joško Gvardiol zbog crvenog kartona u polufinalu nije konkurirao za nastup u momčadi RB Leipziga, Kristijan Jakić ostao je na klupi Eintrachta, dok Hrvoje Smolčić nije bio niti na klupi sastava iz Frankfurta. 

VEZANI ČLANCI:

RB Leipzig je u posljednjih pet godina četiri puta igrao u finalu Kupa, 2019. i 2021. je gubio finala od Bayerna i Borussije Dortmund, lani osvojio svoj prvi trofej u klupskoj povijesti svladavši u finalu Freiburg, a ove je sezone ponovio taj uspjeh.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije