Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA U GANI

Nogometaši Gane: Nema novca, nema igre

Gana nogomet
Reuters
06.01.2010.
u 09:10

Malo je nedostajalo da se prijateljska nogometna utakmica između Malavija i Gane u sklopu priprema za Afrički kup nacija ne odigra jer su nogometaši Gane traži isplate svojeg saveza.

Ganci su naime prije susreta zatražili da se svakom igraču za izlazak na teren isplati 5000 dolara, a njihov zahtjev je i ispunjen nakon dvosatnog zasjedanja igrača, izbornika i ljudi iz saveza.

Utakmica je završila bez pobjednika (0:0), a Gani je ovo jedina prijateljska utakmica uoči Afričkoj kupa nacija koji započinju 11. siječnja utakmicom protiv Toga.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
13:10 06.01.2010.

Ganci bi trebali doći u Hrvatsku: IMA NOVCA, NEMA IGRE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije