Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVAR ZRAKOPLOVA

Nogometaši Barcelone ostali večer duže u Amsterdamu

Lionel Messi (FC Barcelona) (2nd R), celebrates after scoring, during the Champions League soccer match between FC Barcelona and Ajax Amsterdam, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, tuesday october 21, 2014. Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL
06.11.2014.
u 16:30

Vidjet ćemo ovog vikenda je li im to štetilo.

Igrači Barcelone neplanirano su prespavali u Amsterdamu jer im se nakon pobjede od 2:0 protiv Ajaxa pokvario zrakoplov pa nisu mogli krenuti kući prema rasporedu.

Zbog toga su morali ostati večer duže u "europskoj prijestolnici poroka" i propustili jutarnji trening na Nou Campu. Vidjet ćemo ovog vikenda je li im to štetilo.

U subotu (8. studenog, 16:00) idu u goste Almeriji kako bi prekinuli niz od dva poraza u prvenstvu (Real 1:3, Celta 0:1).

>> Celta šokirala Nou Camp i poslala Barcelonu na treće mjesto!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije