Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK POSRTAJ

Celta šokirala Nou Camp i poslala Barcelonu na treće mjesto!

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
01.11.2014.
u 22:00

Gosti su slavili sa 1:0 i zapravo pokazali da je momčad Luisa Enriquea u krizi.

Barcelona je po prvi put nakon 2009. godine upisala dva uzastopa pobjeda u prvenstvu. Nakon što su Katalonci u prošlom kolu izgubili na Santiago Bernabeuu 3:1, u subotu ih je na Nou Campu pobijedila Celta 2:1.

Luis Suarez je u debiju na Nou Campu bio vrlo aktivan u prvih nekoliko minuta, međutim prva prijetnja za goste bio je udarac Neymara u 8. minuti, ali njegov udarac obranio je Alvarez. U 11. minuti centimetri su dijelili Barcu od vodstva nakon udarca Neymara, ali Brazilac je uzdrmao samo gredu. Celta je zaprijetila u 28. minuti, Rakitić se našao između dva gostujuća igrača nakon ubacivanja iz kuta, izgubio je duel, ali je udarac Hernandeza obranio Bravo.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

Barca je odgovorila preko Lionela Messija, koji je gađao u lijeve rašlje, ali mu je fantastično obranio Alvarez. Samo minutu kasnije Argentinac je ponovno bio u prilici, ali ovog puta je njegov udarac zaustavila greda.

Gredom su Katalonci otvorili i nastavak utakmice. I ponovno Neymar, koji je ovog puta pucao iz prve nakon odličnog prodora Albe. U 55. minuti šok na Nou Campu. Alves nije uspio očistiti i lopta je stigla do Nolita. On je vratio do Larriveya, koji pogađa pokraj Brava.

Suarez je u 70. minuti imao priliku zabiti u debiju na Nou Campu, ali je njegov udarac išao ravno u Alvareza. Nolito je u 78. minuti mogao riješiti pitanje pobjednika, ali je njegov udarac fantastično obranio Bravo. U 80. minuti ponovno se tresao okvir gola Celta, ovog puta nakon slobodnog udarca Lionela Messija s 25 metara.

Samo četiri minute kasnije velika prilika za Suareza, ali njegov udarac još je bolje obranio vratar Celte, koji je definitivno bio prvo ime ovog susreta. Ivan Rakitić odigrao je 90 minuta za poraženu momčad.

REZULTATI:

Deportivo - Getafe 1:2
Granada - Real Madrid 0:4
Atletico Madrid - Cordoba 4:2
Barcelona - Celta 0:1

>> Na Nou Camp dolazi ofenzivna Celta

Komentara 12

DU
Deleted user
08:40 02.11.2014.

Da, zanimljiva tekma s gomilom Barcinih promašaja. Messi kad je bio u top izdanju pozabijao bi sve što je u zadnje dvije tekme prosuo. Neymar se ispromašivao pošteno jučer, a Raketa je bio nevidljiv kao i na par zadnjih tekmi koje je odigrao. Malo je nejasno zašto su stali, ne grizu još od onog poraza od PSG-a (osim tekme s Realom koju realno nisu mogli dobiti). Uglavnom zabava na vrhu tablice, imam feel da će sad Real ostati na vrhu duuuugo.

Avatar mariozgb
mariozgb
08:22 02.11.2014.

HALA MADRID

VN
vnov
10:08 02.11.2014.

VL,dali neko pregleda članak prije nego se objavi-toliko pogrešaka,nebrem vjerovati,dajte se skockajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije