Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID NERES

Nogometaša koji je djevojku osvojio jednom porukom traži pola Europe

Kira Winona
Foto: Instagram/kirawinona
1/6
11.04.2019.
u 21:12

Kako prenose nizozemski mediji Neresa u svojim redovima žele vidjeti PSG, Liverpool, Borussia Dortmund, Everton... Nagađa se kako je njegov cijena u ovom trenutku oko 50 milijuna eura

Krilni napadač Ajaxa Brazilac David Neres (22) odličnim igrama ove sezone privukao je pažnju europskih velikana, a svoju cijenu dodatno je povećao postigavši pogodak Juventusu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. 

Brazilac je zabio sjajan pogodak u prvoj minuti drugog poluvremena izjednačivši rezultat na 1-1 nakon što je Cristiano Ronaldo doveo goste u vodstvo u završnici prvog dijela.

Kako prenose nizozemski mediji Neresa u svojim redovima žele vidjeti PSG, Liverpool, Borussia Dortmund, Everton... Nagađa se kako je njegov cijena u ovom trenutku oko 50 milijuna eura.

Međutim, pitanje je hoće li vodstvo 'kopljanika' pustiti mladog Brazilca jer kub ovoga ljeta već napuštaju dvije mlade zvijezde. Ajax će prodajom Frenkiea de Jonga i Matthijsa De Ligta zaraditi više od 150 milijuna eura i neće imati potrebnu prodati i Neresa.

Brazilac je stigao u Ajax u siječnju 2017. iz Sao Paula za 12 milijuna eura, a ove sezone je u nizozemskom prvenstvu zabio 15 golova uz 14 asistencija.

Za Brazil je debitirao prošlog mjeseca u prijateljskoj utakmici protiv Češke u Pragu. Zanimljivo, skoro je ostao bez poziva u reprezentaciju jer se nije javio izborniku Titeu.

"Nisam se javio jer se ne javljam na nepoznate brojeve telefona. Međutim, spasili su me prijatelji i obitelj jer su u Brazilu svi znali da sam dobio poziv u reprezentaciju," kazao je sa smiješkom u razgovoru za De Telegraaf.

>>> Pogledajte vrijednost naših nogometaša

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije