Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema pravo na jamčevinu

Poznati nogometaš optužen za pokušaj ubojstva i ostaje u pritvoru

Ruben Semedo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
22.02.2018.
u 19:04

Njemu to nije prvi prekršaj jer je u studenome uhićen zbog tučnjave i prijetnje oružjem u jednom noćnom klubu u Valenciji.

Nogometaš Villareala Ruben Semedo optužen je u četvrtak za pokušaj ubojstva, napad, pljačku, otmicu i nelegalno posjedovanje vatrenog oružja, objavili su španjolski mediji. 

Portugalac Semedo (23) je pritvoren bez prava na jamčevinu i ostat će u pritvoru sve do okončanja procesa. 

Nogometaš je optužen za izgred 12. veljače kada je navodno s još dvije osobe opljačkao, prebio i oteo mušku osobu, kome su prijetili sakaćenjem i ubojstvom. Žrtva je imala slomljenu ruku, dok su Semedo i ostali iz njegova stana ukrali kompjuter, nekoliko satova i novac. Portugalac je uhićen prije tjedan dana neposredno prije utakmice šesnaestine finala Europske lige između Lyona i Villareala.

Ruben Semedo
1/6

Semedu to nije prvi prekršaj jer je u studenome uhićen zbog tučnjave i prijetnje oružjem u jednom noćnom klubu u Valenciji.

Semedo je karijeru napravio u lisabonskom Sportingu, odakle je lani za 14 milijuna eura došao u Villareal, a ima 10 nastupa i tri gola za portugalsku U21 reprezentaciju. 

Komentara 1

NI
Nikomah95
19:52 22.02.2018.

Presmiješno je kako su na svim fotografijama 2 igrača jer se ne smiju isticati tzv. rasne predrasude😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije