Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Nogometaš kažnjen zbog napada na navijača

Eric Dier
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.07.2020.
u 15:01

Incident se dogodio nakon iznenađujućeg Tottenhamova ispadanja iz FA kupa od Norwicha nakon izvođenja jedanaesteraca

Veznjak engleskog nogometnog premierligaša Tottenhama Eric Dier (26) kažnjen je s četiri utakmice neigranja nakon što se u ožujku poslije poraza od Norwicha u FA kupu potukao s jednim navijačem na tribinama stadiona londonskog kluba.

Engleski FA kaznio je Diera i sa 40.000 funta.

Incident se dogodio nakon iznenađujućeg Tottenhamova ispadanja iz FA kupa od Norwicha nakon izvođenja jedanaesteraca. Navijači Spursa su bili bijesni, a na meti se našao i Dier.

Engleski reprezentativac nije ostao ravnodušan, već se popeo na tribine i krenuo u obračun s jednim od navijača. Nakon kratkog naguravanja i verbalne prepirke interveniralo je osiguranje i spriječilo daljnji sukob.

"Eric Dier je kažnjen zabranom nastupa u četiri utakmice i novčanom kaznom u iznosu od 40.000 funta. Upozoren je i na buduće ponašanje," objavio je FA.

Tottenham u iduća četiri nastupa očekuju Bournemouth, Arsenal, Newcastle United i Leicester City.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije