Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u finalu
Povratak na članak

Nogomet je te večeri ostao kod kuće - u Hrvatskoj!

Moram čestitati dečkima i moram im reći: oni nisu normalni. Fantazija je ovo što su odigrali, kako su trčali, kako su se borili. Ovo je za povijest - rekao je izbornik Zlatko Dalić

Komentari 4

SA
SI aka SI
09:16 11.07.2019.

usprkos babinjaku i sličnim trolovima, gol Mandžukića zauvijek će biti zapisan zlatnim slovima u povijest hrvatskog sporta i države. Gol Mandžukića, zadnji poen Ivaniševića na Wimbledonu i vožnja Janice bez štapa na Sljemenu su vrh vrhova, nema dalje

VL
VK
vječni krojf
09:20 11.07.2019.

Sve po starom.Opet zivimo od minulog Rada.SP je zavrsilo onako kako je zavrsilo,lijepo za nas,ali posebno to stalno ponavljanje i slavljenje nije dobro,a to se vidi po danasnjim rezultatima.Zanima me dali ce koji mediji spomenuti dan kada smo od Spanjolske popusili sesticu,nas najveci poraz.Ljudi uzmite onu narodnu"Ne okreci se sine" i gledajte u buducnost,od proslosti se ne zivi.

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:06 11.07.2019.

Imali smo na tom SP više sreće mego pameti.Trebali smo ispasti još od Danske ,a onda bi svi pljuvali po repki i treneru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.