Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO FILIPOVIĆ:
Povratak na članak

Noć prije borbe nisam oka sklopio pa su me morali
 polijevati hladnom vodom

– Veliko mi je zadovoljstvo boriti se pred japanskom publikom i osjetiti miris starog Pridea, organizacije u kojoj sam postigao najveće uspjehe u slobodnoj borbi.

Komentari 4

LU
lukateli1
09:56 25.08.2014.

Bravo Mirkec! Napokon da neko kaze jednu pametnu u vezi sa poljevanjem! Gdje ste vi svi poznati da uplatite lovu? Nigdje vas nema! kao, polijete se, radite sebi reklamu, a ne potrosite kunu! gamad! Svi koji ste se polili, a niste nista uplatili!

VL
MA
majeltomoguce
13:13 25.08.2014.

Promijenio sam mišljenje o Mirku nakon što sam vidio njegovu izjavu prije leta za Japan. Bio je sretan kako malo dijete! Inače pljujem po Mirku jer smatram da je trebao završiti MMA karijeru prije par godina ... ali eto izgleda da stvarno uživa u tome, pa sve najbolje. Iako ne znam zašto ne bi razmišljao o poslu trenera, tu isto ostaje u svemu tome, treniraš, a imaš i adrenalin kada ti učenik ide u ring.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
13:55 25.08.2014.

Penzija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.