Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STRAHU SU

Njima natjecanje nije odgođeno, ali oni odbijaju igrati, a imaju i dobar razlog

Boca Juniors - River Plate
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
14.03.2020.
u 16:14

Argentinska vlada je još u četvrtak otkazala sva međunarodna sportska natjecanja koja su se trebala održati u toj zemlji do kraja ožujka

Argentinski nogometni velikan River Plate objavio je kako u subotu ne želi igrati Kup susret u kojemu bi trebao biti domaćin Atletico Tucumanu zbog prevelikog rizika za zdravlje koji predstavlja pandemija koronavirusa.

Iz Rivera su objavili kako jedan njihov igrač ima simptome koji ukazuju na moguće prisustvo virusa te stoga imaju namjeru zatvoriti klub do daljnjega.

Argentinska vlada je još u četvrtak otkazala sva međunarodna sportska natjecanja koja su se trebala održati u toj zemlji do kraja ožujka.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije