Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA NAŠU PUTOVNICU

Njemački velikan dao otkaz treneru, mijenja ga bivši Bilićev pomoćnik

firo: 12.12.2020 Soccer: Soccer: 1st Bundesliga, season 2020/21 BVB, Borussia Dortmund - VfB Stuttgart
Ralf Ibing/DPA/PIXSELL
13.12.2020.
u 17:19

Nakon 11 kola u Bundesligi Borussia Dortmund je peta na tablici s 19 bodova, pet manje od vodećeg Bayerna, a "žuto-crni" su kao pobjednici skupine prošli u nokaut fazu Lige prvaka

Njemački velikan Borussia iz Dortmunda otpustila je u nedjelju tenera Luciena Favrea, tvrdi list Bild.

Borussia je u subotu u Dortmundu izgubila od Stuttgarta s čak 1-5 i taj težak poraz je presudio 63-godišnjem švicarskom treneru.

Nakon 11 kola u Bundesligi Borussia Dortmund je peta na tablici s 19 bodova, pet manje od vodećeg Bayerna, a "žuto-crni" su kao pobjednici skupine prošli u nokaut fazu Lige prvaka.

Favre je imao ugovor dokraja ove sezone, a ekipu će do izbora novoga trenera voditi pomoćni trener Edin Terzić, bivši Bilićev pomoćnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije