Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPISIVALI SE NA WHATSAPPU

Njemački mediji objavili poruke koje otkrivaju koliko igrači Bayerna nisu podnosili Kovača

Niko Kovač
DPA/Pixsell
27.09.2021.
u 12:50

Nije Sule bio jedini, Kovačem su nezadovoljni bili Jerome Boateng, Joshua Kimmich te Thomas Muller kojeg je bivši hrvatski izbornik iz udarnog sastava preselio na klupu.

Njemački Der Spiegel objavio je WhatsApp poruke koje pokazuju koliko je svlačionica Bayerna bila protiv nekadašnjeg trenera Nike Kovača.

Niklas Sule želio je napustiti Bayern jer mu bivši hrvatski izbornik nije baš "legao". Nije pomoglo to ni što je ovaj branič bio standardan u sastavu bavarskog kluba, sve do teške ozljede.

- Idem na Otok. Najradije bih u Manchester United ili Tottenham. Mogao bih i u Arsenal, ali najvažnije je pobjeći iz Münchena - pisao je Sule svom menadžeru i savjetniku Muratu Lokurlu.

Nije Sule bio jedini, Kovačem su nezadovoljni bili Jerome Boateng, Joshua Kimmich te Thomas Muller kojeg je bivši hrvatski izbornik iz udarnog sastava preselio na klupu.

Niko Kovač dobio je otkaz u studenom 2019. godine. Naslijedio ga je Hansi Flick koji je u toj sezoni s Bayernom osvojio sve trofeje koje je mogao. Danas je izbornik Njemačke.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar prahrvat
prahrvat
13:34 27.09.2021.

Uvijek će se ljutiti onaj tko je rezerva.

KU
Kuronja20cm
14:01 27.09.2021.

Bayern je velik klub po rezultatima ali po mentalitetu su generalno "seljačine".Zato ih nitko (osim München i najuža okolica ) ne voli.Več ni u Nürnbergu (nekad veči i bolji klub od Bayerna ) ili Regensburgu,Ingolstadtu, su antibayern.Dapače, sa kojim samam god Nijemcem razgovarao u toku mojih njemačkih godina ,svi su bili u anti-bayern štimungu.

DU
Deleted user
16:20 27.09.2021.

Kovać je simpatičan i radni čovjek, treba biti discipliniran. A ovi razmaženi milioneri bi htijeli sve po njihovom, e pa ne može. A što se tiče Bayerna ja ih volim jer su mi Bavarci draži od onih rezerviranih Njemaca sa sjevera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije