Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski sraz na maracani
Povratak na članak

Njemačka preuzela od Bayerna puno jalovosti u igri

- Mülleru stalno tražim slabost, a uvijek igra odlično. Benzema još nije konstantan - kaže Kruno Jurčić.

Komentari 8

Avatar poljicanin
poljicanin
15:51 04.07.2014.

" Francuzi su postigli i puno više pogodaka, 83 u odnosu na 42 gola Nijemaca"...stvarno?Bilo bi lijepo kada bi jedan kvalificirani novinar VL-a znao ispravno čitati statistiku,i to sve brojeve te ih staviti u pravi red.Ne samo da piše krivo na internetu nego i u današnjem izdanju VL-a.11-6-8,ukupan broj golova 83,Nijemci 42....koliko onda ostaje Francuzima?Dobro,možda novinar nije neki matematičar.Što se tiče Jurčića,da je sposoban imao bi posao u struci....

VL
BL
bl00ndy
13:01 04.07.2014.

Plaćate li Vi Jurčića za ove "stručne" komentare?

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
14:50 04.07.2014.

Kruno , ovo su za tebe spanjolska sela... Prekini.

VL
SS
sokac sa drave
17:12 04.07.2014.

Pogba simo ,Benzema i matudi tamo,nista to ne pomaze protiv Njemacke masinerije.Prije cetiri godine dosao Mesi sa Argentinom,dosao sa atributima iz Spanjolske lige,ovima zabio pet golova,onima sedam golova,pa da malo pretjramo jednima dao dvadeset golova.Koji su to treneri kada ti isti igrac zabije pet sest golova.I onda ono najglavnije ,dosla utalmica protiv Elfa,taj izvanzemaljac nije loptu pipnio a rezultat cetiri nula za Njemce a Messi zamjenjen .

VL
Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
18:10 04.07.2014.

Kad pogledam njemačku obranu sa balvanima Mertesackerom i Boatengom onda se moram od srca nasmijati koga se nogometni svijet boji!Naravno francuzi su preslab protivnik danas da bi ugrozili Nijemce ali najkasnije Brazil ili Kolumbija će pokazati koliko smiješnu momčad ima Njmeačka!Samo postavljanje Klosea je bankrot njemeačkog nogometa!

VL
Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
18:16 04.07.2014.

Sramota za nogomet je ova sklepana njemačka momčad!

VL
Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
18:19 04.07.2014.

Kad ti slijepac Hummels zabije gol onda je to zaista tragedija!!!Čovjek inače u Bundesligi u 3 godine zabije 5 golova!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.