Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNI SP

Njemačka porazila Norvežane i osvojila peto mjesto na Svjetskom prvenstvu

Main Round - Germany v Norway
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/3
29.01.2023.
u 15:30

Do kraja dana saznat ćemo sve - tko osvaja, tko će se morati zadovoljiti srebrom, kao i tko će uzeti treće mjesto. Stockholm je spreman za konačan rasplet.

Njemačka rukometna reprezentacija zauzela je peto mjesto na Svjetskom prvenstvu, koje se održava u Švedskoj i Poljskoj, nakon današnje pobjede nad Norveškom od 28-24 (16-13) u Stockholmu.

Najbolji u redovima njemačke reprezentacije pred 6.260 gledatelja u Tele2 Areni u Stockholmu bili su Johannes Golla, Kai Hafner i Luca Witzke sa po pet golova svaki. Kod Norvežana Magnus Gullerud zabio je šest golova, a Harald Reinkind je dodao četiri.

Danas se u Stockholmu s početkom u 15:30 sati igra utakmica za sedmo mjesto između Egipta i Mađarske, u 18:00 počinje susret za treće mjesto između Španjolske i Švedske, a finale između Francuske i Danske na rasporedu je u 20:30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije