Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Njemačka pobijedila na Wembleyu, JAR bolji od Španjolske

Njemačka, Engleska
PA/Pixsell
20.11.2013.
u 01:25

Aktualni svjetski prvaci Španjolci neugodno su iznenadili svoje navijače porazom 1:0 u Južnoj Africi. Jedini gol na utakmic zabio je Parker u 56. minuti.

U utorak su se osim kvalifikacijskih, igrale i mnoge prijateljske utakmice. Najzanimljivije je bilo na Wembleyu gdje je Njemačka golom Pera Mertesackera u 39. minuti pobijedila Englesku 1:0.

Aktualni svjetski prvaci Španjolci neugodno su iznenadili svoje navijače porazom 1:0 u Južnoj Africi. Jedini gol na utakmic zabio je Parker u 56. minuti.

U Amsterdamu su Nizozemska i Kolumbija odigrali 0:0, a treba istaknuti kako su domaćini od 35. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Lensa.

Belgija je na domaćem terenu izgubila od Japana 2:3. Za domaćine je dobro počelo jer su poveli u 15. minuti golom Mirallasa. Ipak, nakon toga Japanci preko Kakitanija, Honde i Okazakija zabijaju tri gola i za preokret. U 79. minuti Alderweireld je postavio konačnih 3:2.

Spomenimo i kako je Slovenija u prijateljskoj utakmici u Celju pobijedila Kanadu 1:0 golom Birse u 53. minuti.

Prijateljske utakmice:

Slovenija - Kanada 1:0
Norveška - Škotska 0:1
Turska - Bjelorusija 2:1
Južna Afrika - Španjolska 1:0
Nizozemska - Kolumbija 0:0
Poljska - Irska 0:0
Belgija - Japan 2:3
Engleska - Njemačka 0:1

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirko0410
07:36 20.11.2013.

Englezi se obukli kao Nijemci(crne hlačice i bijele majice) valjda misle da budu osvojili SP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije