Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bum-tras

Njegov nastup u srpskoj Potjeri postao hit! Otkrio za koga navija i izazvao lavinu komentara

Potjera
Foto: Screenshot/Twitter
1/2
09.06.2020.
u 20:58

U košarci sam navijao za Partizan, a u nogometu navijam za Zvezdu. Pomalo šizofreno, ali drago mi je kada jedni i drugi pobijede - kaže Danilo

Beograđanin Danilo Bakić sudjelovao je u srpskom izdanju popularnog kviza potjera, a njegov nastup postao je viralni hit na društvenim mrežama.

Naime, na pitanje za koji klub navija odgovorio je za Crvenu zvezdu i Partizan.

- U košarci sam navijao za Partizan, a u nogometu navijam za Zvezdu. Pomalo šizofreno, ali drago mi je kada jedni i drugi pobijede - kaže Danilo.

Naravno, nije se dugo čekalo s komentarima. Društvene mreže odmah su preplavili brojni komentari, a mnogima nije jasno kako netko može navijati za oba kluba.

Partizan i Crvena zvezda su ljutiti suparnici.

>>>> Pogledajte hit dokumentarac Dinamo - Crvena zvezda: Domovinski rat počeo je u Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
21:39 09.06.2020.

Meni je žao VL

PE
Pepsi
21:12 09.06.2020.

Što je zanimljivo u ovoj priči ??

LA
lajh1985
21:12 09.06.2020.

Zamisli da kod nas kaze da navija u nogometu za hajduk,a u kosarci za cibonu...ja bi se toga svega sjecao dok nebi legao spavat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije