Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI JE!

Nitko kao Luka: Hrvatski kapetan dobio još jedno priznanje

La Liga Santander - Elche v Real Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.02.2021.
u 14:55

- Još jednom želim zahvaliti ljudima na podršci i na tome što sam im drag. Jako sam zadovoljan zbog ove nagrade -  izjavio je Modrić koji je u siječnju odigrao pet od ukupno šest utakmica za Real Madrid

 

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izabran je treći mjesec zaredom za najboljeg igrača Real Madrida u internetskom glasanju kojeg organizira španjolska pivovara Mahou, izvijestio je klub u četvrtak. 

Modrić, 35-godišnji vezni igrač, dobio je malu crveni statuu u obliku slova M za svoje nastupe u siječnju. Nagradu "Igrač pet zvjezdica Mahua" bio je dobio i u prosincu te studenom.

- Još jednom želim zahvaliti ljudima na podršci i na tome što sam im drag. Jako sam zadovoljan zbog ove nagrade -  izjavio je Modrić koji je u siječnju odigrao pet od ukupno šest utakmica za Real Madrid.

- Iza nas je doista dobar tjedan tijekom kojeg smo ostvarili tri važne pobjede. Osim toga, dobro smo igrali, posebno u posljednje dvije utakmice protiv Getafea i Valencije. Želimo nastaviti ovim putem - dodao je.

Aktualni španjolski prvak Real Madrid slavio je s 2:1 protiv Huesce te s po 2:0 protiv Getafea i Valencije. Nalazi se na drugom mjestu u prvenstvu sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Atlético Madrida.

Modrić je ove sezone nastupio u 29 utakmica prilikom čega je zabio 4 gola i upisao dvije asistencije. Nada se produženju ugovora koji mu istječe 30. lipnja.

- Čestitamo Modriću na osvojenom priznanju za siječanj a vama na glasanju - priopćila je kompanija Mahou preko Twittera. Ona svaki mjesec ponudi nekoliko igrača svakog kluba za glasanje preko interneta.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
00:47 19.02.2021.

Ahhh, niko nikad skinut s trona hrvatskog kapetana, on - pa dugo, dugo nitko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije