Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Nisu to očekivali! U Srbiji iznenađeni ponašanjem Hrvata, ne prestaju pričati o tome

Martin Lewandowski
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/21
10.11.2019.
u 11:51

Najčitaniji portali oduševljeni su Hrvatima koji su podržavali njihovog borca i kada je primio par udaraca od Poljaka kao i ispunjenom Arenom

Pod kapom najjače europske organizacije slobodne borbe (KSW), pred 12.000 gledatelja, sinoć su u Areni Zagreb održane borbe modernih gladijatora na čije zdravlje su pazili dvije ekipe Hitne pomoći.

U tom probranom društvu momaka spremnih na sve, nastupilo je i pet hrvatskih boraca i to s različitim uspjehom (tri pobjede, dva poraza).

Osim njih od boraca iz regije su nastupili i jedan Slovenac, Srbin, jedan bh. borac te dva Crnogorca

Srpski predstavnik bio je Aleksandar Ilić koji je borbu izgubio gušenjem od strane poljskog borca Cezaryja Kesika.

Popularni 'Joker' je unatoč porazu doživio ovacije publike koja ga je cijelo vrijeme podržavala i navijala za njega. Srbin je publiku pridobio i izborom uvodne pjesme, a bio je to hit Dine Dvornika 'Ti si mi u mislima'. 

Upravo su ponašanje zagrebačke i odnos prema Iliću glavna tema tamošnjih medija. 

Najčitaniji portali oduševljeni su Hrvatima koji su podržavali njihovog borca i kada je primio par udaraca od Poljaka kao i ispunjenom Arenom. 

Alo tako piše kako je tisuće Hrvata bodrilo Srbina te kako je Ilić pred punu dvoranu izašao uz čuveni hit i dobio ovacije. 

Kurir piše o MMA ludilu u Zagrebu.

- Srpskog Jokera bodrilo deset tisuća Hrvata! - stoji u naslovu.

Blic piše kako su 'Hrvati skandirali Srbinu u Zagrebu' te kako je 'Joker na MMA borbu izašao s pjesmom koja je raspametila cijelu Arenu'. 

Informer piše kako je 'zanimljivo bilo već na startu jer je srpski borac izašao uz pjesmu Dina Dvornika 'Ti si mi u mislima' i tako pridobio domaću publiku koja ga je pozdravila ovacijama, a i tijekom cijele borbe navijala za njega.
Dodaju i kako je zanimljivo da je unatoč početnim udarcima koje je primio i dalje cijela dvorana skandirala Ilketovo ime. 

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar tituš
tituš
12:41 10.11.2019.

Zašto lažete, zašto branite nešto što se u ratu srušilo i krvi ugušilo!? Čemu?? Ne ćete obnoviti zločinačku državu koja je krepala u teškom hropcu onih koji su je silom htjeli braniti! Nama je Poljak bliži po svemu!

Avatar rubinet
rubinet
12:12 10.11.2019.

A što piše na portalima prijateljskog nam Zimbabwea?

Avatar Idler 3
Idler 3
12:08 10.11.2019.

I mene oduševi - Dino Dvornik 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije