Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Ništa od Brozovića u PPD Zagrebu, zaigrat će u Kielu s Duvnjakom

Ilija Brozović, Hamburg
NordPhoto/PIXSELL
14.01.2016.
u 08:00

'S obzirom na situaciju u Hamburgu, morao sam krenuti dalje. Radujem se suradnji s Duvnjakom. Jako je bitno što ću s Kielom moći igrati u Ligi prvaka.'

Ilija Brozović neće na šest mjeseci doći u PPD Zagreb nakon što je njegov klub Hamburg pokrenuo stečajni postupak. Ilija je odlučio prihvatiti puno izdašniju ponudu Kiela. Potpisao je ugovor do ljeta 2017. godine. “Zebre” su ostale bez prva dva pivota, Patricka Wienceka i Renea Tofta Hansena. Brozović će tako zaigrati uz Domagoja Duvnjaka.

– S obzirom na situaciju u Hamburgu, morao sam krenuti dalje. Radujem se suradnji s Duvnjakom. Jako je bitno što ću s Kielom moći igrati u Ligi prvaka – rekao je Ilija Brozović.

Kiel je četvrti u skupini A, ima samo dva boda više od PPD Zagreba koji će kod “zebri” i Brozovića gostovati u posljednjem kolu 3. ožujka.

>> Među otpisanima sigurno jedan Ivić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije