Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BABIĆ OBJAVLJUJE POPIS

Među otpisanima sigurno jedan Ivić

Željko Babić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
12.01.2016.
u 08:15

Od tri vratara vjerojatno otpada Ivan Stevanović koji je došao na pripreme umjesto ozlijeđenog Ivana Pešića. Opet, možda nas izbornik iznenadi i povede dvojicu iskusnijih vratara.

Rukometaši Hrvatske danas se opraštaju od Ivanić-Grada gdje su se pripremali za Europsko prvenstvo koje 15. siječnja počinje u Poljskoj. Željko Babić, izbornik Hrvatske, danas će odlučiti kojih će 16 igrača putovati u Katowice, gdje ćemo igrati u skupini s Bjelorusijom, Norveškom i Islandom.

Od tri vratara vjerojatno otpada Ivan Stevanović koji je došao na pripreme umjesto ozlijeđenog Ivana Pešića. Opet, možda nas izbornik iznenadi i povede dvojicu iskusnijih vratara. Mirko Alilović je siguran. Od tri srednja vanjska (Duvnjak, Karačić, Cindrić) otpast će Luka Cindrić koji je i u skopskom Vardaru rezerva Igoru Karačiću.

Što se tiče krila, u Poljsku će sva četiri – dva desna (Čupić i Horvat) i dva lijeva (Štrlek, Kovačević). Otpast će i jedan kružni napadač. Marino Marić i Ilija Brozović nekako su u prednosti u odnosu na Krešimira Kozinu, ali samo zato što kroz cijelu sezonu igraju u njemačkoj ligi obranu i napad, dok je Kozina u Flensburgu zadužen samo za obrambene zadatke.

I na kraju ostaje višak na desnom vanjskom pucaču. Marko Kopljar i Luka Šebetić sigurno bi trebali biti putnici za Poljsku, dok je Šime Ivić “višak”. Uostalom, Šime je dvaput dolazio na pripreme kao rezerva, prvi put zbog Kopljara koji je tada trenirao po posebnom programu, te drugi put kad se ozlijedio Vuglač.

>>Lacković: 2003. smo bili veći autsajderi nego današnja reprezentacija

Komentara 1

SS
sokac sa drave
11:13 12.01.2016.

Pogreska kod golmana jer Alilovic brani kada netreba a nda za ulazak u cetvrtfinale samo tri obrane i to tako vec godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije