Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAMEČ

Ništa od Arene: Pogledajte gdje će se za naslov boriti Joshua i Puljev

Anthony Joshua
News Syndication/PIXSELL
17.10.2020.
u 12:56

Podsjetimo, Joshua i Puljev su se već trebali sučeliti prije tri godine, ali je izazivač morao otkazati zbog ozljede

Svjetski boksački prvak teške kategorije po IBF, WBO, WBA i IBO Anthony Joshua (31) branit će naslov svjetskog prvaka protiv bugarskog boksača Kubrata Puljeva (39) 12. prosinca u Londonu, točnije u O2 Areni.

Iako se nagađalo da bi se meč mogao održati u pulskoj Areni, London je na kraju u očima promotora ipak dobio veliku prednost.

Joshua (23-1) se vraća boksu nakon što je protiv Andyja Ruiza u Saudijskoj Arabiji uspio vratiti svoje pojaseve koje je šokantno izgubio u njihovom prvom međusobnom ogledu. Ovo će biti prvi put da se Joshua bori na svojem domaćem terenu nakon gotovo dvije godine, a Puljev (28-1) je njegov službeni i obvezni izazivač.

Bugarski veteran je u svojoj karijeri pobjeđivao velika imena teške kategorije poput Dereka Chisore, Hughieja Furyja i Aleksandra Ustinova, a jedini poraz u karijeri došao mu je protiv legendarnog Vladimira Klička koji ga je svladao nokautom. To je ujedno bila i jedina njegova prilika za naslov, a od tad je pobijedio u šest uzastopnih mečeva.

Podsjetimo, Joshua i Puljev su se već trebali sučeliti prije tri godine, ali je izazivač morao otkazati zbog ozljede.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
15:15 17.10.2020.

Markov trg..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije