Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETR ČECH:

Nismo ponosni zbog poraza, moramo počistiti nered koji smo stvorili

petr cech
Press Association/PIXSELL
25.01.2015.
u 16:45

- Ne bih htio umanjiti pobjedu Bradforda jer su se hrabro borili i zabili četiri gola, zahvaljujući isključivo njima - rekao je Čech.

Petr Čech pozvao je suigrače na 'čišćenje nereda' nakon što je Chelsea ispao iz FA kupa porazom od trećeligaša Bradford Cityja.

Iako je vodio 2:0, Chelsea je sinoć iznenađujuće pao na Stamford Bridgeu 4:2 oprostivši se od natjecanja u 4. kolu. Češki vratar je odmah urgirao kako bi se momčad pibrala na uzvratnu utakmicu Liga kupa s Liverpoolom, koja slijedi već u utorak.

"Moramo se podići i zbrojiti. Možemo sami sebe kriviti za to što se dogodilo. U utorak igramo kod kuće i tu prednost bismo htjeli iskoristiti. Moramo počistiti nered", rekao je Čech i dodao:

"Očito nismo ponosni zbog rezultata, ali ne bih htio umanjiti pobjedu Bradforda jer su se hrabro borili i zabili četiri gola, zahvaljujući isključivo njima. Ovakve stvari se događaju u FA kupu, a po prvi put ovo se dogodilo meni."

>> Chelsea i Manchester City doživjeli debakl, Kramarić igrao u pobjedi Leicestera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije