Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA KUP

Chelsea i Manchester City doživjeli debakl, Kramarić igrao u pobjedi Leicestera!

Bradford City
Foto: Reuters/PIXSELL
24.01.2015.
u 18:23

Bradford City je na Stamford Bridgeu pobijedio 4:2 nakon što je gubio 0:2. Leicester je pak slavio kod Tottenhama 2:1.

Engleski FA kup ponudio je nakon remija Cmabridgea i Manchester Uniteda (0:0) mnogo veća uzbuđenja i iznenađenja s dašanjim danom, pa je tako sve završilo za Chelsea, Manchester City, Tottenham i Swansea, a "krvnici" su bili trećeligaši i drugoligaši.

Najveće je ipak iznenađenje poraz Cheleseaja jer vodili su na svom Stamford Bridgeu 2:0, da bi na kraju završilo 2:4 protiv Bradford Cityja! Riječ je o trećeligaškom klubu, koji na ljestvici zauzima sedmo mjesto, što znači da nisu čak ni u društvu onih koji imaju priliku ući otići rang više!

Možda će sad Jose Mourinho biti sretniji jer prije utakmice se razbacivao izjava o tome kako ne može birati utakmice i da bi bilo najbolje kad bi ispali iz svih kupova i samo igrali prvenstvo. No FA kup je ipak nešto posebno i šalu na stranu, portugalski stručnjak sigurno nije nimalo sretan, ali tješi ga da je u osmini finala Lige prvaka, prvi je s pet bodova prednosti ispred Cityja u prvenstvu i nakon prve polufinalne utakmice Liga kupa s Liverpoolom ima "živih" 1:1.

Manchester City pak utjehu može tražiti samo u Ligi prvaka jer na njihovom ih je terenu zaustavio Middlesbrough (0:2) i šokirao sve prisutne jer aktualni prvak igrao je neprepoznatljivo. Jedva su se provukli Sheffield Wednesdayja u trećem kolu (2:1) i sad su uvjerljivo poraženi, što znači da im je nedostajalo motiva za ovo natjecanje.

Tottenham nije izgubio od niželigaša, ali zato jest od posljednje momčadi prvenstva - Leicester Cityja. Imali su Spursi 1:0 do 83. minute i potom sve prosuli pa nova "družina" Andreja Kramarića ide s 2:1 dalje. Što se našeg napadača tiče, igrao je do 73. minute i zbog simuliranja je dobio žuti karton.

Swansea je pak poražen u gostima od Blackburna 1:3, ali igrali su od šeste minute s igračem manje i nije bilo snage unatoč vodstvu od 1:0 u 21. minuti. Još je od prvoligaša ispao Southampton, ali također nakon dvoboja s prvoligašem. Bilo je 3:2 za gostujući Crystal Palace.

Liverpool se također nije proslavio i Bolton Wanderersi su ga zaustavili, bilo je 0:0. Još će sutra igrati Bristol City i West Ham, Aston Villa i AFC Bornemouth i Brighton & Hove Albion i Arsenal. U ponedjeljak će posljednji par četvrtog kola istrčati na travnjak, a riječ je o Rochdaleu i Stoke Cityju.

REZULTATI:

Cambridge United - Manchester United 0:0 (petak)
Blackburn Rovers - Swansea City 3:1
Birmingham City - WBA 1:2
Cardiff City - Reading 1:2
Chelsea - Bradford City 2:4
Derby County - Chesterfield 2:0
Manchester City - Middlesbrough 0:2
Preston North End - Sheffield United 1:1
Southampton - Crystal Palace 2:3
Sunderland - Fulham 0:0
Tottenham - Leicester City 1:2
Liverpool - Bolton Wanderers 0:0

>> Ovo je sramotno, ne smijemo gubiti od niželigaških klubova!

>> Manchester United se opet osramotio, zaustavio ih klub iz četvrte lige!

Komentara 4

KA
Kakma
20:06 24.01.2015.

Man.City je samo jedna hrpa dobro placenih setaca po terenu.Bez srca bez volje jer nisu srasli srcem za ta klub.

KA
karambita
19:09 24.01.2015.

hrvatsko kraljevstvo, opet pljujes po svemu sto nije hrvatsko. Pa ne igraju oni sami, ima i drugih koji nisu posebni, ali ne, ti jedva cekas da scheruckasch po srbima i crnogorcima. Prica ti je previse prazna, a i sam si jadnik

DO
domicus2204
22:54 24.01.2015.

ma to je prevara ljudi....lovica se okrenula velika u svijetu i to je to :) hebiga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije