Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična anegdota

Nevjerojatno što je učinio, skinuo se i gol legnuo na stol

Marcelo Bielsa
Foto: PA/Pixsell
1/3
12.02.2020.
u 22:22

Bivši Liverpoolov igrač Mark González, te njegov suigrač u čileanskoj reprezentaciji José Pedro Fuenzalida otkrili su zanimljivu anegdotu s bivšim izbornikom

Argentinski trener 64-godišnji Marcelo Bielsa u nogometnom je svijetu ima nadimak Luđak.

Bivši Liverpoolov igrač Mark González, te njegov suigrač u čileanskoj reprezentaciji José Pedro Fuenzalida otkrili su zanimljivu anegdotu s bivšim izbornikom.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Marcelo Bielsa
1/12

Naime, obojica su igrali za Čile dok im je izbornik bio Marcelo Bielsa.

- Izborniku je bilo jako vruće, pa je otišao u praznu svlačionicu koja se nalazila pored naše. Neprestano je hodao. Kada smo ušli u svlačionicu on je ležao potpuno gol na stolu kao da čeka operaciju - rekao je Mark González.

Slično iskustvo imao je i José Pedro Fuenzalida:

- Kada smo izgubili od Italije Bielsa se posvađao s talijanskim izbornikom. Otišao je u svlačionicu, divljači je hoda i počeo se skidati.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije