Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARC OVERMARS:

Nismo još ništa potpisali s Murićem, njega prati cijela Europa

Robert Murić
Zoran Grizelj
12.02.2014.
u 11:44

- Cijela Europa ga prati. On je još uvijek igrač Dinama, a s Ajaxom još ništa nije potpisao - kratko je za Soccernews.nl rekao Overmars.

O dolasku mlade Dinamove nade Roberta Murića u Ajax raspisali su se i nizozemski mediji. Međutim, tehnički direktor 'kopljanika' Marc Overmars ističe kako je posao još daleko od završetka jer Murić još uvijek ima ugovor s plavima.

- Cijela Europa ga prati. On je još uvijek igrač Dinama, a s Ajaxom još ništa nije potpisao - kratko je za Soccernews.nl rekao Overmars.

Ajax bi Murića mogao dobiti za samo 250.000 eura, odnosno naknadu koju moraju platiti Dinamu za razvoj ovog mladog igrača. Murić za Nizozemce može potpisati već 12. ožujka, na dan kada će napuniti 18 godina.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Nizozemci pišu kako će glavni konkurenti Ajaxu za dovođenje Murića biti Bayern i Manchester United.

>> Murić vraćen u juniore! Mamić ga kažnjava jer je potpisao za Ajax?
>> Zdravko Mamić prijetio: Pobit ću vas i iščupati grkljan!

Komentara 4

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:25 12.02.2014.

gotovo svi naši mladi igrači koji su otišli tako mladi van jednostavno su tiho nestali (jedvaj, radošević, kovačić...) za njih bi puuno bolje bilo da su ostali u matičnim klubovima, razvili se u prave igrače pa sa 21-22 godine otišlii van i postali zvijezde kao modrić, manđukić, eduardo... tako bi zaradio i klub koji ih je stvorio i ulagao u njih, a i sami igrači dobili bi barem 5x više nego što će dobiti sada kad odlaze kao klinci

DU
Deleted user
12:14 12.02.2014.

Momak je mlad ali ima nerazumnog tatu koji će ga vjerojatno upropastiti , Dinamo bi od njega mogao napraviti pravoga igrača i možda zvijezdu !

Avatar compañero
compañero
10:59 13.02.2014.

šteta da nam igrači tak mladi odlaze - al' kaj da rade kad nam i ligu i klubove vode ili levatori ili zdrpatori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije