Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA I PAMETNA

FOTO Zgodna sutknja iz BiH svima pomutila pamet: Dobacuju mi i navijači i igrači

instagram
04.03.2021.
u 18:30

- U početku mi je bilo teško to prihvatiti i često sam razmišljala čak i o napuštanju ovog posla. Međutim, shvatila sam da odustati može svatko i da sam puno jača od njihovih frustracija - kaže zgodna sutkinja

Kanita Baraković je nogometna sutkinja iz BiH koja sudi utakmice Prve i Druge lige Tuzlanskog kantona. 

Osim nogometnog znanja, Kanita ima i ljepotu pa nije niti čudno da privlači toliko pažnje. 

O svojoj je karijeri progovorila za Sportsport.ba pa otkrila i kako nije htjela biti samo sutkinja. 

- Trudim se pamtiti samo pozitivna događanja na utakmicama, ali nerijetko se događaju i ružne scene. Često sam žrtva neumjesnih komentara raznih ljudi, sa samog terena, ali i s tribina. Od klasičnog dobacivanja do zaista ružnih riječi i psovki, neminovno je da se naslušam svega - rekla je pa otkrila kako je razmišlajla i da napusti posao: 

- U početku mi je bilo teško to prihvatiti i često sam razmišljala čak i o napuštanju ovog posla. Međutim, shvatila sam da odustati može svatko i da sam puno jača od njihovih frustracija koje pokušavaju izliječiti na takav način. Najbolji način jest jednostavno zanemariti takve ljude i komentare - rekla je Kanita pa poslala jedan savjet:

- Da biste kao žena uspjeli u svijetu sporta koji je okarakteriziran kao muški, potrebni su vam čvrst stav, karakter i disciplina, te jedna doza otresitosti i strogoće. Ako igrači primijete bojaznost u vama, to će preokrenuti u svoju korist - smatra ona.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
19:16 04.03.2021.

Mozete vi pricat sto zelite ali bolja neg sve butre na mom poslu

ST
stipe41
19:01 04.03.2021.

Ima gvožđe u kljovama! 😐😐😐

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije