Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DELEGAT UTAKMICE:
Povratak na članak

Nisam mogao ništa osim prekinuti utakmicu, a UEFA će odlučiti tko je kriv

– Nije na meni da govorim tko je kriv, a tko nije, to će odlučiti disciplinska komisija Uefe nakon mog izvještaja i izvještaja specijalnog promatrača za sigurnost – rekao je Harry Been

Komentari 72

SA
santos008
11:29 15.10.2014.

Sto se tice zastave ,slijedi kazna organizatoru.Sto se tice igraca ,kazne je trebao izreci [mozda je] sudac podjelom kartona .Sto se tice UEFA treba registrirati utakmicu 3:0 i izbaciti Srbe ili kazniti zabranom igranja u Srbiji i Hrvatskoj,a sve zbog,a sve zbog napada na igrace Albanije ,koji su bili na radnom mjestu.

VL
Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
11:35 15.10.2014.

Iskreno, ne vidim razloga zašto je ovoliko tekstova u hrvatskim medijima oko ovoga događaja. Pa nije ovo ni prvi ni zadnji puta. I uz put. Cjelokupna krivnja je na organizatoru. Kako im letjelica (bez obzira tko njom upravlja) smije i i može letjeti po stadionu? Kako gledaoci (bez obzira čiji) mogu ući na teren? Kako redari mogu sami praviti nered, udarati igrače ili samo stajati dok gledatelji napadaju igrače? Mislim kako je jedina i potpuna krivnja na organizatoru utakmice.

VL
Avatar ban_Subic
ban_Subic
11:41 15.10.2014.

Servski navijaci po 1000 put ispali divljaci cijelo poluvrijeme se derali ubi Siptara , Kosovo je Srbija, ubi Hrvata da Siptar nema brata itd to se derao kompletni stadion . I srpski navijaci divljaci izazvali prekid uletivsi u teren i udarali sa stolicom albanskog igraca kao i redari udarali albanske igrace ,a Srbija nije osigurala utakmicu nema se tu sta previse razmisljati utakmicu registrirati 3-0 za Albaniju,a srpske divljake odnosno Srbiju izbaciti na minimum 2 godina iz natjecanja pod okriljem FIFE i UEFE .

VL
DU
Deleted user
11:23 15.10.2014.

Krivi su Srbi i moraju biti odgovorni zbog toga što je domaćin dužan organizirati i osigurati da sve proteče mirno, pa neće valjda gost raditi organizaciju. Dakle sva krivnja je na Srbima, još su išli tući goste, katastrofa.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
12:19 15.10.2014.

Albanci ne mogu biti krivi, jer tu, nazovimo "provokaciju" (u Srpskoj percepciji), nisu počinili državnici Albanije već Kosova, znači državnici Srbije (u Srpskoj percepciji) ili Makedonije, znači Južne Srbije (u Srpskoj percepciji). Isključivu krivnju snose zato Srbi, zbog slabe organizacije i ispada svojih igrača i navijača, što verbalno, što fizički, uz dodatno paljenje zastava, pozivanje šovinističkim pjesama na linč, bacanja petardi i dimnih bombi i naravno upad na teren i ugrožavanja zdravlja i života gostujuće momčadi. To je neprihvatljivo i ni jedna "provokacija" (u Srpskoj percepciji), ne pravda takve ispade. Slijedeći put će neki Srpski "navijač" snajperom sa krova ubiti gostujućeg igrača koji je postigao gol protiv Srbije, kao novi stupanj eskalacije u Srpskom "sportskom" navijanju. Ne bi me čudilo.

VL
CR
crofish
13:39 15.10.2014.

vid majmuna puštenog iz kaveza na prvoj slici :))

VL
Avatar ban_Subic
ban_Subic
13:27 15.10.2014.

Brat albanskog premijera: Nemam veze s tom letjelicom Nemam nikakve veze s letjelicom. Ne znam odakle je došla ta priča, kazao je Olsi Rama (45), brat albanskog premijera, nakon što je iz Srbije sletio u Tiranu. - Nisam ni uhićenhićen ni priveden. Kada se dogodio incident, situacija je postala kaotična, policajci su pregledali sve. Pokazao sam im američku putovnicu i kameru. To je trajalo nekoliko minuta, kazao je Rama koji je u Tiranu doputovao s delegacijom albanske reprezentacije, a dočekalo ih je nekoliko ministara i tisuće navijača, javlja Blic pozivajući se na albanske medije. Još jutros su srpski mediji pisali kako je tamošnja policija kod Rame pronašla daljinski upravljač za dron koji je nosio zastavu Velike Albanije te kako vjeruju da je upravo on kriv za incident. Znaci Servi su lagali, klasika

VL
ZG
zorbas.grk
11:39 15.10.2014.

što ono kaže nikolić neki dan ?.....

VL
ZG
zgblabla
13:12 15.10.2014.

zar netko vjeruje da to srbi nisu sami sebi napravili??? pa oni su majstori u izgravanju žrtve!

VL
VD
Vojo Dodevski
13:00 15.10.2014.

Niti mrzim Srbe, niti sam zaljubljen u Albance, vec realno razmishljam zashto ce mec biti registriran sa 3:0 za Albaniju, uz drakonske kazne domacinu:1. Pogrdno navijanje s tribina -2.Gađanje igrača Albanije predmetima pri svakom izvođenju prekida 3. Zapaljene albanske zastaveastave i NATO zastava 4. Utakmica je već bila prekinuta tokom izvođenja kornera i bacanja petardi u teren 5. Navijači Srbije su uletjeli u teren i udrarali igrače i gađali ih stolicama 6.Redar tuče igrača 7.Ivan Bogdanov, dokazani huligan, koji je izazvao prekid meča u Đenovi između Italije i Srbije je pušten na stadion Partizana, kasnije izlazi na teren da delli pravdu, a nalazi crnoj listi UEFA-e 9.Pri ulasku albanskih igrača u tunel, navijač prolazi pokraj policajaca i napada igrače (slaba sigurnost) Ne vidim niti jedan razlog zashto bi bili kaznjeni i albanski fudbaleri, jer nije njihova odgovornost shto se pojavio dril sa zastavom. Sasvim je prirodno da su htjeli zashtititi zastavu svoje zemlje, bar su tako mislili, ne znajuci da se radin o zastavi Velike Albanije.

VL
DA
dakos1
11:50 15.10.2014.

Nije mi jasno zašto se srbi već jednom ne pitaju zašto im se to događa sa susjedima. Zar nije bilo dosta ???

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:47 15.10.2014.

Meni ih je ipak malo žal. Junački narod svijetlih tradicija, sve ratove dobivali kroz istoriju, a na kraju ih dotuklo čak i ljegendarno aljbansko zrakopljovstvo >;-))

VL
BJ
B. Joseph
11:21 15.10.2014.

Tko o čemu, kurva o poštenju.

VL
Avatar unfeeling
unfeeling
13:27 15.10.2014.

Gde im je bio PVO? Spavali ili im se radar pokvario. Isključili radar i zakačili ga na kamion da imaju šta pokazat Putinu na vojnoj paradi.

VL
LU
lucio2
13:35 15.10.2014.

Zasto je ova relativno nevazna balkanska prica na PRVA VIJEST NA NASLOVNOJ STRANICI hrvatskih novina? Boli me ona stvar za albansku letjelicu nad stadionom nekog beogradskog kluba! Zar uistinu nema bitnijih i zanimljivijih tema koje bi trebale biti u prvom planu!?!

VL
ZG
zgza
11:54 15.10.2014.

treba kazniti UEFU jer namjerno izvlaći takve parove. Srbi nemogu igrati sa Hrvatskom ,Bih, Albanijom , Kosovom kakva je to država?

VL
MA
Markocrooo
12:59 15.10.2014.

danas neznam dal sam dosao na kurir ili vecernji? zanimljiva novost ali ljudi ovo je hrvatska

VL
Avatar gecdra
gecdra
12:25 15.10.2014.

Ma krivi su Albanci,kaže večernji.

VL
JA
JackRussell
12:10 15.10.2014.

Čudim se da novopećeni plačenik Vanja Deželić za bespilotnu letjelicu nije optužio Zdravka Mamića.

VL
Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
11:54 15.10.2014.

Bljaćo tu nema pljobljem ..za sve su kriv Slovenija jer oni su centar za ISIL...mnogo zeznut narod!Uvijek sa njih pljobljem!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.