Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi reprezentativac
Povratak na članak

'Nisam imun na odlazak iz Dinama, a nisam ni zadovoljan sa zadnjom akcijom u kockastom dresu'

– I sami znate da je nogomet nepredvidiv i da je sve moguće. Činjenica je da ima zainteresiranih klubova i da nisam imun na zov inozemstva – kaže Livaković.

Komentari 7

DE
DeGogi
09:41 16.09.2020.

Mora pod hitno u jacu ligu kod nekog srednjeg kluba gdje ce biti standardni.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:33 16.09.2020.

Idi što prije.

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:47 16.09.2020.

Livakovic je triba otic tacno poslije tekme sa Benfikom...to mu je bila posljednja sansa gdje ga je Europa vidjela na djelu u mnogo utamica samo u jednoj Europskoj sezoni....tesko da ce Dinamo vise sa ovakvom ekipom naskoro odigrat toliko tekmi u jednoj Europskoj sezone....daleko od mnogo Europskih tekmi....daleko od vece love.....i to je to......a Repka ionak igra samo par tekmi godisnje a kako ce tek biti kad ''starosjedioci''iz HR Repke prestanu igrat mogla bi poslije toga HR Repka puno vise golova dobijat a nijednom gomana puno necijene ako dobija puno golova...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.