Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POBJEDA

Niku Kovača smjenjuju s klupe, a on je sve bliže naslovu prvaka!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
04.05.2019.
u 18:23

Bayern ima pet bodova više od Borussije Dortmund, koja večeras gostuje kod Werdera.

U 32. kolu Bundeslige vodeći Bayern, koji je u prošlom kolu kod predzadnjeg Nürnberga odigrao 1-1, sada je ugostio posljednjeplasirani Hannover i slavio je sa 3-1 golovima Lewandowskog (27), Goretzke (40) i Ribéryja (84). Bayern ima pet bodova više od Borussije Dortmund, koja večeras gostuje kod Werdera.

Posebna priča je napadač Hannovera Brazilac Jonathas. On je ušao na početku drugog poluvremena, u 51. minuti je smanjio na 2-1 iz penala, a onda je isključen u 55. minuti nakon što je dobio dva žuta kartona u razmaku od tri minute.

Inače, pobjeda Bayerna je došla dok strani mediji pišu da bivši hrvatski izbornik neće iduće sezone više voditi Bayern i da će morati potražiti drugi posao.

Hertha je kod kuće dobila Stuttgart sa 3-1, a počasni pogodak za goste zabio je Mario Gomez u 70. minuti na asistenciju lijevog braniča Borne Sose, koji je odigrao cijeli susret. Stuttgart je na 16. mjestu i vjerojatno ga čeka doigravanje za opstanak.

Borussia Mönchengladbach i Hoffenheim odigrali su 2-2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao do 75. minute za Hoffenheim, bio je jedan od najboljih pojedinaca u svojoj momčadi. U prvom poluvremenu imao je tri prigode, u 23., 30. i 40. minuti, ali je vratar zaustavio njegove udarce. A u 70. minuti iz stopostotne prigode bio je trunku neprecizan.

Hrvatski veznjak Josip Brekalo opet je bio na klupi Wolfsburga, koji je dobio Nürnberg sa 2-0.

Dan ranije Mainz i Leipzig su odigrali 3-3. Gosti su dvaput vodili s dva gola razlike, ali je Mainz ipak ostao neporažen. Za domaće su zabili Onisiwo (43), Niakhaté (67) i Mateta (83), dok su golove za Leipzig postigli Klostermann (20, 32) i Werner (49).

>> Pogledajte kako se grb Dinama mijenjao kroz povijest

Ključne riječi

Komentara 2

TO
toljaga22
18:44 04.05.2019.

ma vi ga smjenjujete

ZE
Zeljo1
13:56 05.05.2019.

Zar opet, po koji put.hahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije