Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolina Orlović:
Povratak na članak

Svjetska sam prvakinja i zbog svoje ličke krvi

U svojoj njemačkoj putovnici imam oba imena i prezimena.

Komentari 3

Avatar whitesox
whitesox
14:21 02.04.2016.

Bravo curo!zdravlja naj prije!

VL
KS
krao_sam
09:51 02.04.2016.

boze cuvaj hrvatsku ali nebi zivjela ovdje i radila za kikiriki.

VL
PO
PokvareniGramofon
00:30 03.04.2016.

Sramota nad sramotama jadnima nijemcima nije dovoljno što bezobrazno kradu visokoobrazovane radnike iz siromašnih država koje su masno platile školovanje tih ljudi več kradu imena i prezimena sportaša kako bi lažno uzdizali svoju rasu koja je fizički nemočna za sportske i ostale uspjehe jer im nedostaje raznolikosti zbog nedavnih istrebljenja ne-njemaca i rasističkog mentaliteta....sramota neka je i naše sportaše koji tako prodaju dušu za par eura i postaju robovi lažnim "nadljudima" kako su zvali sami sebe za vrijeme hića...tako ponašanje treba zabranit zakonom i javno prozvat njemce i turke koji su to prvi počeli sa košarkašima...prozvat poimenice neka svi znaju koji su to rasistički menađeri koji vode njemački boks

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.