Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Nikolić: 'Šoka je rekao da ne treba pomoćnika...'

Zagreb: Lokomotiva i Gyori sastali se u 11. kolu EHF Lige prvakinja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
11.10.2023.
u 20:37

Napravit ćemo sve da ne izgubimo. Bilo bi lijepo kada bi se i gledatelji odazvali u što većem broju. Nismo mi Aleksandra Prijović da napunimo Arenu, ali da se barem popuni donji prsten. – rekao je trener Zagreba, Andrija Nikolić

Rukometaši Zagreba nakon tjedan dana odmora od Lige prvaka u zagrebačkoj Areni u četvrtak (18.45 sati) dočekuju Aalborg, danskog doprvaka u čijem sastavu igraju dva možda najbolja danska igrača – Mikkel Hansen i Nicolas Landin.

– Pokušat ćemo se još bolje nego protiv Kolstada vraćati u obranu. Za razliku od Norvežana, danska momčad mijenja dva igrača obrana-napad. Cilj je što više puta ostaviti u obrani Hansena koji je tu nešto slabiji nego u napadu. – rekao je Andrija Nikolić, trener Zagreba.

VEZANI ČLANCI:

Kao trener upisao je pobjedu protiv Kolstada, hoće li svom nasljedniku Nenadu Šoštariću ostaviti još koji bod više?

– Napravit ćemo sve da ne izgubimo. Bilo bi lijepo kada bi se i gledatelji odazvali u što većem broju. Nismo mi Aleksandra Prijović da napunimo Arenu, ali da se barem popuni donji prsten.

Kakva će biti vaša suradnja s novim trenerom koji posao preuzima u ponedjeljak?

– Odlična. Šoštarić je već bio na nekoliko treninga, upoznao se s momčadi. Meni je rekao da mu ne treba pomoćni trener, već suradnik – zaključio je Nikolić.

VIDEO Dalić: Livaja? Ne trošim energiju na one kojih nema. Razumijem ga i želim mu sreću

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije