Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO ZABIO

Nikola Vlašić: Ovo sam čekao tri mjeseca, sada će sve biti lakše

Premier League - Watford v West Ham United
Andrew Couldridge/REUTERS
29.12.2021.
u 15:50

- Čekao sam ovo već tri mjeseca. Mislim da će sada sve biti lakše. Skinuo sam pritisak sa sebe i sretan sam zbog toga. Mislim da su svi u momčadi sretni zbog mene - rekao je Nikola Vlašić

Jedan od najvažnijih hrvatskih reprezentativaca u posljednje vrijeme Nikola Vlašić konačno je zabio pogodak u dresu West Hama. Bivšem igraču Hajduka, Evertona i CSKA Moskve trebalo je 16 nastupa za prvijenac za čekićare, a taj prvijenac se dogodio nakon samo sedam minuta na terenu za Niksija. Ušao je u igru protiv Watforda u 85. minuti, a u drugoj minuti sudačke nadoknade nakon sjajnog solo prodora i asistencije Jarroda Bowena zabio u praznu mrežu za konačnih 4:1.

- Čekao sam ovo već tri mjeseca. Mislim da će sada sve biti lakše. Skinuo sam pritisak sa sebe i sretan sam zbog toga. Mislim da su svi u momčadi sretni zbog mene - rekao je Nikola Vlašić i dodao:

- Proteklog ljeta igrao sam na Europskom prvenstvu. Kada sam se vratio u CSKA želio sam otići, jedno vrijeme nisam trenirao. Onda sam stigao u West Ham bez pravih priprema, a morao sam se adaptirati na jaču ligu i brži nogomet. Ali, znao sam da će se mukotrpan rad isplatiti. Obitelj i prijatelji su me često pitali kako se osjećam s obzirom da nemam veliku minutažu, ali sam im rekao 'sretan sam ovdje'. Da u nekom drugom klubu ne igram bio bih nesretan, ali ovdje to nije slučaj. Nastavit ću raditi naporno i postati važan dio momčadi.

Ovo gostujuće slavlje momčadi Davida Moyesa vrlo je važno jer je prekinulo niz od pet uzastopnih utakmica bez pobjede za West Ham (četiri poraza i jedan remi). Prekinut je i negativan Nikolin niz u Premier ligi. Zbrojivši njegove nastupe za Everton i West Ham, ovo je 20. nastup za Vlašića u Premiershipu i, eto, prvi u kojem je poentirao.

Inače, Watford je poveo pogotkom ove sezone sjajnog Dennisa, a u 27. i 29. minuti West Ham preko Součeka i Benrahme 'blitzkriegom' okreće rezultat i dolazi u vodstvo. To vodstvo još je povećao veteran Mark Noble u 59. minuti, a sve je zaključio Vlašić u završnici 58. pogotkom svoje karijere. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:05 29.12.2021.

Uspio u sudačkoj nadoknadi pogoditi prazan gol sa 7 metara. Na povratnu loptu, kad je utakmica već bila riješena. Stvarno grandiozan uspjeh.

TO
tomotomo
16:18 29.12.2021.

Više ne trebaš ni igrati, jedan gol u tri mjeseca, grantirano ti je u prvih 11 u reprezentaciji

IS
istina00
09:29 30.12.2021.

smiješan igrač....za drugu englesku ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije