Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo-staro ime u Maksimiru

Nikola Pokrivač se nakon tri godine vraća u Dinamo

Nikola Pokrivač
Marko Lukunić/PIXSELL
16.08.2011.
u 17:45

Nikola Pokrivač, bivši Dinamov nogometaš, koji je prije tri godine otišao najprije u Monaco a potom i u Red Bull Salzburg, vraća se u Maksimir

Zdravko Mamić želio ga je dovesti i ranije, no Nikola nije uspio dobiti raskid ugovora s austrijskim klubom. Sada mu je to ipak pošlo za rukom, pa je Pokrivač u utorak već krenuo put Zagreba i u srijedu će biti na utakmici s Malmöom.

U Maksimiru ga čeka dres s brojem 23. Njegovo je dovođenje posebno aktualizirano nakon ozljede Mehmeda Alispahića a ono vjerojatno znači i skori odlazak Milana Badelja ili Sammira koji imaju zanimljive inozemne ponude.

Ključne riječi

Komentara 14

HM
hm12345
17:56 16.08.2011.

Kao prvo, hoće meni netko objasniti zašto je itko pomsilio da on treba u trenutnoj momčadi Dinama? Ako ga se željelo dovesti prošle godine, možda je to tad i imalo smisla, sada sigurno nema. Kao drugo, kakve veze ima njegov dolazak s odlaskom Sammira i Badelja ako ne igraju na istim pozicijama?

BJ
BBB Jarun
18:11 16.08.2011.

Ma ja mislim da je on doso zato sto se otljedio Alispahic. Mada ne bi ja niti prekrizio opciju odlaska Badelja!

MP
mpfederer
08:55 17.08.2011.

mislim da nitko neće dovesti šimunića. mamić da je mogao već bi ga doveo, a u hajduk neće kad ne igra europu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije