Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskočio umjesto ozlijeđenih

Nikola Moro: Ova će mi utakmica pomoći da se razvijem kao nogometaš

Nikola Moro
Foto: Igor Kralj/Pixsell
13.03.2019.
u 21:50

- Nismo se došli braniti, došli smo pobijediti - poručio je mladi Dinamov nogometaš

Mladi hrvatski nogometaš Nikola Moro po svemu sudeći u četvrtak će na stadionu Luz zaigrati svoju prvu europsku utakmicu ove sezone u modrom dresu od prve minute. Ozljede kapetana Arijana Ademija i Ivana Šunjića otvorile su mu mjesto u momčadi.

- Za mene će to biti možda prva utakmica u Europi od prve minute, ali spreman sam. Mislim da mogu odgovoriti kvalitetno i da mogu pomoći momčadi - kazao je 21-godišnji Splićanin.

Moro je u ožujku prošle godine ozlijedio prednje križne ligamente na utakmici Hrvatske i Moldavije (4:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2019. godine. Operaciju je obavio u Lyonu, a potom s terena izbivao šest mjeseci. Povratak nije bio lagan, no uspio je.

Zanimljivo, Uefa je početkom ove godine objavila listu 50 mladih nadolazećih zvijezda u dobi između 18 i 21 godine, a na popisu se našao i mladi Splićanin.

- Za svakog igrača je san igrati takvu utakmicu na takvom stadionu pred punim tribinama. Velika je to stvar, to će mi pomoći da se razvijem kao nogometaš i kao osoba - dodao je. Moro je naglasio kako se Dinamo u Lisabon nije došao braniti.

- Nismo se došli braniti, došli smo pobijediti - poručio je dodavši: - Dinamo mora svih 90 minuta igrati koncentrirano i disciplinirano u obrani. Benfica može kazniti svaku pogrešku, ali mi se nismo došli branit već smo došli po prolaz.

Komentara 3

Avatar mos_mislit
mos_mislit
09:38 14.03.2019.

samo hrabro. sretno...🍀💙💪

VL
vladek
11:09 14.03.2019.

Gdje se može gledati utakmica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije