Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TITOVO RODNO MJESTO

Nikola Karabatić pozvao sve da dođu u Kumrovec, a evo i zašto

Nikola Karabatić
Foto: Čitatelj
1/3
12.02.2019.
u 21:41

Zna li Nikola Karabatić u čije je rodno mjesto pozvao ljude teško je znati

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena, a po mnogima i najbolji, Francuz Nikola Karabatić osvanuo je u promotivnom videu kumrovečkog relija

U njemu poziva sve da dođu na reli u rodno mjesto Josipa Broza Tita, a svi oni koji podjele ovaj videozapis na svom Facebook profilu mogu osvojiti nagradu, a to je suvozačko mjesto na reliju. 

Zna li Nikola Karabatić u čije je rodno mjesto pozvao ljude, teško je znati

 Osmi INA Rally Kumrovec održat će se 1. i 2. ožujka.

 

Ključne riječi

Komentara 82

LA
laptopxp1
22:14 12.02.2019.

Bezvezan članak...zove na takmičenje, auto reli..kakve to veze ima s Titom, politikom ...ovi novinari iz bilo čega pokušavaju napraviti tenzije...i onda se čudimo kaj ljudi rade sranja...dsamo čekam sad da neko napiše da bi se kumrovečki reli moral drugačijje zvati, jer je tam rodna kuća Josipa Broza...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:19 12.02.2019.

Opet autor članka prodaje dječje fore. Radi se o 8. INA Rally Kumrovec - Zagorska Sela, dakle nešto već tradicionalno. Nikola je samo poznato lice, koji za novce ili zbog prijateljstva promovira tu manifestaciju.

Avatar anteX
anteX
22:12 12.02.2019.

u cemu jeproblem,nije karabatic zvao ljude u komrovec zbog smrada tita vec na rally.ako je tito bio govno ne treba zbog toga mrziti kumrovec vec one koji su cinili zlocine pod titovom komandom.naravno da vecernji yu inplicira da karabatic pozivaa u rodno mjesto tita sto nije istina vec samo jedna gadost od vecernjeg yu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije