Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA KALINIĆ:

Sevilla nije jača od Napolija, ne bojimo se i idemo po naslov!

Nikola Kalinić
Ivana Ivanović/Pixsell
26.05.2015.
u 11:48

- Počeli smo se spremati za finale Europske lige protiv Seville još prošli tjedan - otkrio je hrvatski reprezentativac.

Nikola Kalinić zaigrat će u finalu Europske lige i tako ćemo ponovno imati hrvatskog reprezentativca u borbi za neku europsku klupsku titulu, a nadajmo se i da će proći kao Ivan Rakitić i Luka Modrić prošle godine - trijumfalno.

- Počeli smo se spremati za finale Europske lige protiv Seville još prošli tjedan, a u srijedu (27. svibnja, op.a.) je utakmica. Iako smo za vikend igrali derbi utakmicu protiv Šahtara, već smo svi mislima bili u Varšavi - rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Goal.com napadač Dnjipra i povratnik u hrvatsku reprezentaciju Nikola Kalinić.

Dnjipro će u srijedu u Varšavi pokušati osvojiti svoj prvi europski trofej u povijesti.

- Nas desetorica iz udarne momčadi nismo bili ni na klupi protiv Šahtara, igrala je rezervna momčad. Cijela sezona nam se bazira na toj utakmici, kad smo već dogurali tako daleko, želimo osvojiti trofej pobjednika Europske lige.

U velikom finalu očekuje ih branitelj naslova Sevilla. Putem do finala izbacili su nekoliko momčadi slične kvalitete.

- Sevilla sigurno nije kvalitetnija momčad od Napolija, nećemo je se preplašiti, ali nećemo ni srljati. Uostalom, mi tako uvijek igramo. Ne srljamo s napadima, nego stojimo organizirano u obrani i čekamo svoju priliku iz kontranapada.

>> Što je još rekao Nikola Kalinić pročitajte na Goal.com

>> Euforija u Ukrajini, Dnipro izborio povijesno finale sa Sevillom! Kalinić može naslijediti Rakitića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije