Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka očekivanja

Legenda žestoko kritizira Kalinića: On nije napadač za Milan

Milan - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.11.2017.
u 19:22

Pa on čak nema sigurno mjesto ni u hrvatskoj reprezentaciji. Nisam siguran da je bio dobar potez kupiti ga, izjavio je Bergomi.

Navijači Milana dočekali su Nikolu Kalinića s velikim očekivanjima, vjerovali su kako će bivši napadač Fiorentine biti jedan od predvodnika nove momčadi koja će napraviti kvalitativni iskorak u odnosu na prethodne sezone.

Međutim, klub sa San Sira osmi je u talijanskom prvenstvu, a u jedanaest kola pretrpio je već pet poraza.

Kalinić je ove sezone u jedanaest nastupa upisao tri pogotka i dvije asistencije što je po mnogima preskroman učinak za napadača koji je doveden za 20 milijuna eura dok su igrači koji su stigli s mnogo manje pompe - Andre Silva (šest pogodaka) i Patrick Cutrone (pet golova) - čak efikasniji od njega.

Milan - Juventus
1/8

Stoga ga nije štedio niti bivši branič Intera Giuseppe Bergomi.

- Jesmo li sigurni da je Kalinić igrač za Milan? Pa on čak nema sigurno mjesto ni u hrvatskoj reprezentaciji. Nisam siguran da je bio dobar potez kupiti ga - izjavio je Bergomi.

Komentara 22

Avatar poljicanin
poljicanin
20:01 01.11.2017.

Morali su dodati jos 202 milijuna,kupiti Neymara i imali bi odgovarajućeg napadača.

DU
Deleted user
21:38 01.11.2017.

Potpuno je u pravu, Kalinić je prosječan napadač i ništa više.

OR
OrasjeHVO106
21:58 01.11.2017.

Kakva je to izjava "pa cak nema sigurno mijesto u hrvatskoj reprezentaciji"? Pa ta Hrvatska sta on prica bi realno zgazila AC Milan. Pratim utakmice od Milana i nije problem u Kalinicu vec u veznom redu, krilima, stim loptama nebii ni napadac svijetske klase nista bolje mogao napravit. Jadan je Kalinic sa takvom ekipom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije