Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALINIĆ i SUBAŠIĆ:

Izbacit ćemo Portugal, ovo je prilika generacije!

Kalinić i Subašić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
23.06.2016.
u 13:07

– Jedna smo od najboljih reprezentacija na Euru, a vezni nam je red daleko najjači. Ovo je prilika generacije – rekao je Kalinić

Nikola Kalinić i Danijel Subašić bili su među herojima pobjede nad Španjolskom na Europskom nogometnom prvenstvu. No, slavlje protiv europskih prvaka treba zaboraviti i okrenuti se osmini finala i susretu s Ronaldovim Portugalom.

– Mogli smo dobiti lakšeg protivnika, ali sve će ovisiti o nama i našoj igri. Jedna smo od najboljih reprezentacija na Euru, a vezni nam je red daleko najjači. Siguran sam u prolazak – rekao je Kalinić i osvrnuo se na Ronalda.

– On je jedan od najboljih na svijetu, ali su ovisni o njemu. Kod njih se nikada ne zna, mogu odigrati dobro i loše, ali ponavljam da sve ovisi o nama. Ovo je prilika generacije.

Hrvatska nikada nije pobijedila Portugal.

– Možda je sada red da srušimo Portugal. Nikada nismo bili pobijedili ni Španjolsku pa smo to prekinuli. Ronaldo? Dosta je pričanja o njemu. Gledam ga svako malo na televizoru – nasmijao se Subašić.

– Portugal je odlična ekipa, stvarno su jaki. Možda je bolje da igramo s njima nego s nekom slabijom reprezentacijom koja bi se zatvorila.

Hoće li Modrića pitati za savjet kako zaustaviti Ronalda.

– Prije utakmice gledam kako tko puca, ali je lijepo kada moj Zadranin brine o meni i svima nama – zaključio je Subašić.

>> Mnogi jalnuši ne žele prihvatiti jedinu istinu: Ante Čačić je odličan trener

Komentara 37

MA
Manolo46
13:21 23.06.2016.

Tako je bravo momci. Nas ovi novinari ovdje nešto plaše, a neki tome podliježu, da smo kao dobili najtežeg protivnika da se moramo bojati itd. Činjenica je upravo suprotna. Portugal je taj koji je dobio najtežeg mogućeg protivnika, i oni su ti koji se moraju bojati. Osim toga, oni su imali tri utakmice u skupini, Island, Mađarsku i Austriju koji realno spadaju u treću klasu europskih reprezentacija i nisu uspjeli dobiti nijednu tekmu. Koga bi se to mi trebali plašiti? Nek se oni plaše Hrvatska koja bi jedina imala 9 bodova nakon tri utakmice da oni neprijatelji nogometa nisu izazvali onaj prekid. A naša skupina je bila malo teža od njihove.

Avatar MK
MK
13:22 23.06.2016.

...dragi nasi - vec ste nas usrecili, sve vise poklon je nama koji vas volimo i bodrimo! ...ako sve bude u nogometu - zaista neznam ko Hrvatsku jos moze sprijeciti na put do kraja.

AO
admini_obrišite_si_mami
13:13 23.06.2016.

daj Bože!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije